Ha ide kattintasz támogatod a csatornát

2014. április 6., vasárnap

Összefoglaló és vicces képek

Legutolsó bejegyzésem óta elég sok dolog történt és elég sokat is hagytam ki. Voltam kórházban, aztán itthon és most mindamellett hogy több videót a csatornámra be kell fejeznem sürgetnek a megbízások is. Úgy néz ki elő fordulhat hogy be kell mennünk a városba forgatni még jeleneteket.
Srácok a mai nap eszement baromság volt. Levi és Valter átjöttek hogy akkor DSLR Tippek epizódot forgatunk és meg is csináltuk. Konkrétan 3 rész anyagát vettük fel 3 kamerával több állásból. Az egyiknek neki is estem és több órányi agyzsibbadás után meg is vágtam és ki is rendereltem de sajnos 1-2 jelenetet csak utólag láttam hogy elrontottam és újra kell renderelni.
 Viszont. Kötelező darab ez az 1-2 kép az elkövetkezendő DSLR Tippek videókból kivágott képkockák formájában.

A legfelsőt tessék megnézni kellő körültekintéssel. Az egyik objektív tesztes videónak a képkockája. Nagyon apró részletek jönnek elő a képen. A szentháromság amely ezt a DSLR fetisizmust összeköti itt jól látható. Valter mikrofonja az én kezemben van bele kötve az én Zoom H1 hangfelvevő eszközömbe így lehetnék 200 méterre is a kamerától a hangunk akkor is tökéletes lenne. Eközben a kezével valamiért megfogta a kezemet mintha pozicionálni próbálná a hatalmas mikrofont. Levi a bal oldalamon ül és elsőre szigorúnak tűnő tekintete valójában érdekes dolgot sejtet. Nézzük csak meg a száját? Meg nyalja és a nézőkre mered. Hihetetlen pillanatkép akár egy film borító is lehetne kis szerkesztéssel. Mindenki aki rajta van egy önálló karakter teljesen más személyiséggel és külsővel.


A színezésről annyit még ejtenék hogy iszonyatosan tetszik nekem. Kicsit olyan mint egy régi amerikai filmszalagos film egyik képkockája. A bőrtónusok elég jól elkülönülnek a háttértől annak ellenére hogy az egész egy kellemesen paszteles színvilágot vonultat fel.





Ez a Rode videómikrofon videójából egy képkocka ez kerül elsőnek feltöltésre majd a három közös produkcióból. Ezt azért választottam ki mert olyan arckifejezésem van mint Lokinak a Thorból amikor azon nevet hogy már a másik előtt jár egy lépéssel. Hmm lehet hogy ebből ilyen meme (jól írom?) dolgot készítek és mindig rá írok egy szöveget és ki posztolom mások posztjai alá mint egy kis troll :)






Ez a videó már fent is van youtube csatornámon és csak ezzel az egy jelenettel ahol a kamera finoman mozog oldalra 2 széken és néhány bútorlapon édesapám segítségével (mert ebalint nem jött segíteni) több mint 1 óra ment el mire végre minden sikeresen be lett állítva és a mozgás is egyenletesre sikerült amellett hogy a szöveget sem rontom el. (meg érte mert ez egészen tetszik)






Ez szintén az 55-200mm es objektív teszt videómból van és ugyan az a színezés van rajta mint az előző videón. Brutálisan kiemelt szürkés kékes árnyalat áttolva kicsit türkizbe vagy talán ciánba. Ne kérdezzétek miért de én ezt nagyon imádom a hideg és a melegebb szín tartományok találkozása szinte eteti a szememet.


Ennyi volna a mai bejegyzésem ideje feküdni mert holnap és a napokban rengeteg vágni való vár rám úgy hogy nem ártana ki pihenni magam. Bármi kérdésetek van tegyétek fel bátran, ha tudom rá a választ megválaszolom mert bírlak titeket és mert menő voltam az óvodában. Szervusztok!